Gekopieerd uit email Matthijs de Weerdt:

Er vielen me wel weer een paar kleinigheden op.

 1) Als ik op het dashboard in het zoekveld de "Return" key gebruik dan krijg ik een foutmelding (ik verwacht geen actie; het zoekveld werkt al terwijl ik type).

 2) Als ik op bv Q1 zoek en ik vraag dan om een PDF krijg ik een PDF van alles wat .AN|berhaupt geselecteerd is. Niet alleen van het zoekresultaat op dat moment. (Ik verwacht alleen een PDF van de vakken/vinkjes die ik dan zie.)

 3) Als ik kolommen uitvink bij zo'n selectie, dan verdwijnen de vinkjes ook van vakken die ik op data moment niet zie. (Dat verwacht ik niet.)

 4) Na een paar keer klikken op "alle vinkjes bij Student Panel aan/uit" gebeurt er niets meer.

 5) Het zou fijn zijn om de rapportage van een vak in zijn geheel met 1 handeling "uit te kunnen zetten":  bijvoorbeeld door een vinkje per regel. (Precies zoals nu de vinkjes per kolom.)

 6) Het zou helemaal fijn zijn als ik met weinig handelingen alle beschikbare informatie van vakken uit S1, Q1 en Q2 zou kunnen opvragen. (Meestal behandelen we namelijk 1 semester tegelijk.) Nu moet ik toch nog veel vinkjes met de hand zetten. In Google Sheets kun je voor een filter meerdere waarden invullen; dat zou een mogelijke algemene toegevoegde functionaliteit zijn. Maar voor nu zou ik ook al blij zijn met een specifieke link naar een kwartaal- of halfjaarsrapportage waar alles in zit. (Als bovenstaande issues 2-4 zijn opgelost kan ik dit zelf in een paar handelingen.)
Submitted by Elmer van Chastelet on 24 June 2014 at 10:52

Log in to post comments