I'm editing the PLDI site, adding session chairs to the sessions in the research paper track. I'm seeing 15-20 second latencies between each action (ie, changing from one session to the next, looking up the session chair, adding the session chair until the "session chair added" pop up appears. Could you take a look at logs and see why the site is so unresponsive?

Submitted by Dave Grove on 22 April 2015 at 17:14

On 22 April 2015 at 17:17 Dave Grove commented:

addendum. the bulk of the poor response times actually seem to be tied to the adding of the session chair to the session. The other operations are only sometimes slow. Adding the session chair is reliably very slow.


On 12 May 2015 at 15:18 Elmer van Chastelet tagged 0.9.

On 12 May 2015 at 15:18 Elmer van Chastelet removed tag 0.9.

On 12 May 2015 at 15:18 Elmer van Chastelet tagged 0.9._12

On 12 May 2015 at 15:30 Elmer van Chastelet commented:

It seems fixed in coming release, will be deployed today or tomorrow.


On 12 May 2015 at 15:30 Elmer van Chastelet closed this issue.

On 12 May 2015 at 16:41 Elmer van Chastelet tagged 0.9._13

On 12 May 2015 at 16:41 Elmer van Chastelet removed tag 0.9._12

On 12 May 2015 at 16:41 Elmer van Chastelet reopened this issue.

On 12 May 2015 at 16:42 Elmer van Chastelet commented:

Unfortunately it is still slow. Interesting problem, investigating further :)


On 13 May 2015 at 16:46 Elmer van Chastelet commented:

It loads the tabs lazily now.


On 13 May 2015 at 16:46 Elmer van Chastelet closed this issue.

Log in to post comments